Naravno inovativni.

Sve je počelo sa proizvodnjom robusnih posuda za grožđe i bačvi za vino iz armiranog poliestera ili ukratko GRP (Glass Reinforced Plastic). Sa stečenim iskustvom i potragom za savršenstvom 1968 prvi smo u Njemačkoj proizveli rezervoar za lož ulje iz armiranog poliesrera koji ima sve potrebne certifikate. Naši proizvodi zaštićeni su sa patentima, te predstavljaju alternativu klasičnim metalnim rezervoarima, laži su i trajno otporni na koroziju.

Visoko kvalitetne kompozitne strukture iz poliesterskih smola i pojačanjima sa staklenim vlaknima, osigurava veliku čvrstoću sa niskom težom. Armirani poliester (GRP) dugi niz godina ne propušta miris, otporan je na koroziju i neosjetljiv na vremenske utjecaje. Isto tako nepropustan je za zrak pa je otporan kod snažnih požarnih opterećenja – te osobine su od presudnog značaja za naše posude i rezervoare.

Sa pokretanjem nove proizvodne linije za proizvode iz PE (polietilena) koji se izrađuju sa rotacijskim postupkom sada smo sposobni izrađivati visoko kvalitetne rezervoare sa odličnim omjerom cijena/kvaliteta.

Tako individualni kao što su naše sirovine, tako su i različiti naši kupci iz poljoprivrede, vinogradarstva i vinarstva, gradnje toplovodnih postrojenja, komunalnih službi, industrije i obrtništva. Pametni proizvodi za inovativne korisnike.

Loading...

{{block type="ajaxcartpro/confirmation_items_continue"}}
{{block type="ajaxcartpro/confirmation_items_gotocheckout"}}