Skladištenje opasnih materijala

Skladištenje opasnih materijala

Sigurno skladištenje opasnih materijala sa CEMO proizvodima

Za CEMO je zaštita ljudi i okoliša na prvom mjestu. Cilj našeg rada je sigurno skladištenje opasnih materijala, kao što su goriva i maziva. CEMO razvija proizvode za skladištenje opasnih materijala, koji zadovoljavaju sve zakonske propise i sigurnosne zahtjeve, a istovremeno su praktični za korištenje.

Mi smo pioniri na području skladištenja opasnih materijala, zato možete od nas očekivati najvišu kvalitetu i najbolju uslugu. Mi poznajemo različite potrebe i zahtjeve kod skladištenja različitih materijala te Vam možemo pomoći kod pronalaženja rješenja prema Vašim željama i zahtjevima.

Zakonski zahtjevi za skladištenje opasnih materijala

Materijali koji su lako zapaljivi, otrovni, korozivni, eksplozivni ili opasni po zdravlje smatraju se opasnim materijalima i podložni su specifičnim zakonskim propisima. Pošto se takvi materijali koriste se u mnogim industrijskim granama, zato je to praktično svugdje vrlo važna tema.

Zakoni, norme i propisi o sprečavanju nesreća imaju svrhu, da se osigura pravilno rukovanje opasnim materijalima. Ovisno o vrsti, količini i procjeni opasnosti poduzimaju se različite sigurnosne mjere. Odvojeno skladištenje zapaljivih materijala i primjena posebnih tehnika skladištenja trebaju biti u skladu sa propisima i načinom gradnje. CEMO je na području skladištenja opasnih materijala aktivan više desetljeća te je stručnjak u proizvodnji sigurnih i sa propisima usklađenih tehnika skladištenja.

Različiti proizvodi za sigurno skladištenje opasnih materijala od CEMA

U ponudi imamo široku paletu proizvoda za sigurno skladištenje opasnih materijala, koji ispunjavaju sve zakonske propise. Od posuda za skupljanje (tankvana) preko regala za bačve, rezervoara, cisterni sve do ormara i kontejnera – CEMO nudi rješenje za svaku Vašu potrebu. Kako za unutarnje tako i za korištenje na otvorenom kod nas možete naći odgovarajuće rješenje za skladištenje.

Naši proizvodi iz materijala kao što je GRP, PE ili metal ispunjavaju sve sigurnosne propise i omogućavaju sigurno skladištenje opasnih materijala i uštedu u prostoru. Također, nudimo dodatke i jedinice za proširenje koje odgovaraju našoj tehnici skladištenja.

Naš tim će Vam rado savjetovati kod svih nedoumica vezanih na skladištenje opasnih materijala.
Vjerujte stručnjacima i iskustvu koje ima CEMO.

10 Item(s)

10 Item(s)

Loading...

{{block type="ajaxcartpro/confirmation_items_continue"}}
{{block type="ajaxcartpro/confirmation_items_gotocheckout"}}