Posude za transport

Posude za transport

CEMO posude za prijevoz i skladištenje za siguran i praktičan transport i čuvanje

Kada postoji potreba za sigurno spremanje i prijevoz tekućina, CEMO proizvodi su prvi izbor. Naši visokokvalitetni proizvodi nude Vam prvorazrednu funkcionalnost i pametna rješenja.

Bez obzira koja je namjena prijevoza i čuvanja – sa CEMO proizvodima možete biti sigurni da će te dobiti najbolji omjer kvalitete i cijene. Već više desetljeća trudimo se ponuditi cjelovita rješenja sa inovativnim proizvodima za sigurno i pravilno skladištenje i transport svih vrsta materijala.

Od bačve do kutije za alat – uvijek pravo rješenje

Zahvaljujući bogatom izboru proizvoda za prijevoz i skladištenje CEMO ima pravo rješenje za Vaše potrebe. Visokokvalitetne posude različitih oblika, namjene i veličina primjerene su za korištenje u građevinarstvu, poljoprivredi, komunalnim djelatnostima te su vrlo prilagodljive i iskoristive. Nudimo kompletne sisteme za zalijevanje kao i opremu za nadgradnju vozila. Osim toga CEMO u ponudi ima cisterne i rezervoare za nadzemnu montažu, oni su izrađeni iz plastike koja ne propušta svjetlost te se sprječava stvaranje algi u rezervoaru. Sa našim različitim posudama, kutijama za alat i kutijama za vozilo možete sigurno odlagati alat, opremu i strojeve, te su Vam uvijek dostupni, uredno složeni i čisti.

Posude za prijevoz i skladištenje iz visokokvalitetnih materijala vrhunske kvalitete

Posude za prijevoz i skladištenje, koje ima CEMO u svojem prodajnom programu izrađeni su iz visokokvalitetne stakloplastike (GRP) ili iz polietilena (PE). Ovi su materijali posebno pogodni za skladištenje i prijevoz tekućina te ispunjavaju sve potrebne propise. Plastika ojačana sa staklenim nitima (GRP) ima visoku otpornost na koroziju te je primjerena za skladištenje opasnih materijala. Polietilen (PE) je odporen na kiseline, lužine, ulja i vodu te ima vrlo fleksibilno područje primjene.

Kao pioniri na području skladištenja mi Vam osiguravamo najnoviju tehnologiju i vrhunsku kvalitetu. Sa našim posudama za prijevoz i skladištenje možete bez problema skladištiti i prevoziti tekućine. Iskoristite naša iskustva i poklonite povjerenje vodećem proizvođaču CEMO.

Items 1 to 10 of 39 total

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Items 1 to 10 of 39 total

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Rezervoari za transport i odlaganje: U ponudi imamo izazovan program spremnika i rezervoara za transport i/ili odlaganje. Imamo bačve iz visokokvalitetnih armiranih umjetnih materijala (GRP), pripadajući pribor, mobilne sisteme za navodnjavanje kao i rezervoare za različite namjene. Kod nas možete pronaći pravo rješenje za Vaše potrebe. Za sigurno spremanje i transport alata i manjih dijelova imamo četvrtaste posude iz GRP-a ili specijalne kutije za alat iz visokokvalitetnog polietilena (PE) u verziji kolica.

Loading...

{{block type="ajaxcartpro/confirmation_items_continue"}}
{{block type="ajaxcartpro/confirmation_items_gotocheckout"}}