Rezervoari za lož ulje

Rezervoari za lož ulje

Bezbrižni ugođaj u vašem domu: spremnici topline i energije CEMO

Ekološki prihvatljivo i štedljivo grijanje važna je odluka kod novogradnje ili kod obnove postojećih objekata. Lož ulje i korištenje solarne energije najpopularniji su oblici grijanja. Oprema sa profesionalnim rezervoarima za lož ulje i spremnicima topline, koji zadovoljavaju sve strože zakonske i sigurnosne uvjete, optimalno je prilagođena vašim zahtjevima i od presudnog su značaja za ugodan osjećaj i uštedu kod grijanja pod istim uvjetima.

Za sigurno spremanje lož ulja i učinkovito spremanje topline i energije nudi vam CEMO sigurne i kvalitetne proizvode za bezbrižan i dobar ugođaj u Vašem domu. Više od 50 godina mi smo stručnjaci na tom području i naša cjelovita rješenja će Vas u to uvjeriti.

Plastika ojačana sa staklenim vlaknima za maksimalnu učinkovitost i potpunu sigurnost

Za naše spremnike topline i energije zbog svoje kvalitete isključivo koristimo plastiku ojačanu staklenim vlaknima (GRP). Ovaj jedinstveni materijal osigurava više desetljeća dugi životni vijek, stabilan oblik , otpornost na propuštanje mirisa lož ulja i otporan je na koroziju. U usporedbi sa željezom naš spremnik iz GRP materijala izuzetno je lagan i zbog toga ima mnoge prednosti kod prijevoza i montaže. Također toplinska vodljivost bitno je manje izrazita, zato toplota ostaje dulje takvom spremniku.

Tako se ujedinjuju CEMO spremnici topline i energije sa maksimalnom učinkovitošću i apsolutnom sigurnošću – to je kombinacija, koja je važna kod spremanja skupih i opasnih materijala.

Spremnici topline i energije i kod najzahtjevnijih zadaća

CEMO nudi široku paletu proizvoda za spremanje topline i energije od jednostavnih sve do najzahtjevnijih sustava. Osim visokokvalitetnih spremnika za lož ulje i vodu u ponudi imamo i spremnike za vrlo zahtjevne sustave. Za najbolje iskorištenje prostora u ponudi imamo spremnike različnih oblika i veličina.

Za korištenje na područjima gdje je opasnost od poplava CEMO također ima odgovarajuće rezervoare koji zadovoljavaju posebne sigurnosne zahtjeve. Naši serija dvostjenskih rezervoara mogu se koristiti vodozaštitnim područjima.

CEMO se stalno zalaže za visoku kvalitetu i dugi životni vijek, tako za sve naše spremnike topline i energije dajemo 35 godišnju garanciju – više sigurnosti, kod naših proizvoda, više nego što se praktično može poželjeti.


Items 1 to 10 of 11 total

Page:
  1. 1
  2. 2

Items 1 to 10 of 11 total

Page:
  1. 1
  2. 2
Više od 50 godina brinemo o spremnicima za pohranu energije i topline. Naši visokokvalitetni rezervoari za lož ulje isključivo su izrađeni iz plastike armirane staklenim vlaknima (GRP), te imaju 35 godišnje jamstvo. Razne verzije poput KT, GT i DWT nude rješenja za svaki zahtjev. Tijekom više desetljeća stečenog iskustva u proizvodnji uređaja za spremanje lož ulja, topline i međuspremnika (pufera) razvili smo se u vodećeg proizvođača kompletnih rješenja iz visokokvalitetnih materijala za korištenje u solarnoj termiji.

Loading...

{{block type="ajaxcartpro/confirmation_items_continue"}}
{{block type="ajaxcartpro/confirmation_items_gotocheckout"}}