Stanice za točenje/pumpanje

Stanice za točenje/pumpanje

Stacionarne i mobilne stanice za točenje te oprema za pumpanje CEMO

Usprkos javnoj mreži benzinskih stanica mnogi korisnici moraju imati moćnost točenja goriva u tvorničkom krugu ili na udaljenijim i nepristupačnijim krajevima. Što predstavlja udobnost i mnoge praktične prednosti. Za sigurno transportiranje i skladištenje Vašeg goriva CEMO nudi široku paletu stanica i opreme za točenje koja se može prilagoditi Vašim zahtjevima. Imamo niz praktičnih rješenja za vlasto korištenje iz nehrđajućeg čelika za korištenje u građevinarstvu, poljoprivredi i šumarstvu, koji se mogu prilagoditi vašim potrebama.

CEMO ima vodeću ulogu na njemačkom tržištu u proizvodnji cjelovitih sistema, koji pokrivaju sve zakonske propise privatnih benzinskih stanica. U ponudi imamo kompletne sustave stanica za točenje za vlastitu potrošnju goriva kao što je dizel, benzin i AdBlue®. Naše stanice zadovoljavaju sve sigurnosne propise i druge pravne zahtjeve.

Stanice za točenje i oprema za pumpanje za dizel, benzin i AdBlue®

CEMO nudi stacionarne i mobilne stanice i opremu za točenje različitih vrsta goriva. Naravno svi naši proizvodi ispunjavaju zakonske zahtjeve, koji su različiti ovisno o vrsti goriva. Tako na primjer eksplozivnost, zapaljivost i opasnost za vode igraju važnu ulogu kod izbora stanice. Nudimo Vam ne samo rješenja za dizel ili benzin, nego i za AdBlue® u različitim izvedbama.

Zajedno sa stanicama za točenje CEMO Vam nudi ručne i električne pumpe različnih izvedbi i kapaciteta.

Kvalificirano skladištenje i jednostavno rukovanje sa CEMO proizvodima

Sa stanicama za točenje i opremom za pumpanje CEMO vam ne osigurava samo sigurno skladištenje goriva, nego i jednostavno rukovanje sa njime. U našem prodajnom programu možete naći kako stacionarne tako i mobilne stanice za korištenje na otvorenom ili u zatvorenim prostorima. Praktična kolica za prijevoz goriva između ostalog nude Vam maksimalnu fleksibilnost.

CEMO Vam nudi stanice i opremu za stanice iz materijala kao što je GRP, PE ili metal sa ili bez ADR certifikatom za prijevoz opasnih tvari. Možete birati između različitih veličina, oblika i volumena rezervoara – upravo ono što je optimalno praktično za Vaše potrebe na mjestu korištenja.

Kod točenja goriva treba paziti na sigurnost vašeg vozila, zdravlje ljudi i zaštitu okoline. To sve postižete korištenjem stanica za točenje CEMO.

Stanice za točenje/Uređaji za pumpanje: Jednostavni uvjeti za montažu, lako se koristi, imaju široke mogućnosti korištenja. S tim uređajima imate velike prednosti jer gorivo točite tamo gdje ga trebate. CEMO stacionarne i mobilne stanice za vlastito korištenje iz armiranog poliestera (GRP), polietilena (PE) ili iz metala za dizel, benzin i AdBlue. Od jednostavnih ExO Kanistera preko Kolica za gorivo i DT Mobil Easy do metalnih rezervoara za građevinarstvo, poljoprivredu i šumarstvo.

Loading...

{{block type="ajaxcartpro/confirmation_items_continue"}}
{{block type="ajaxcartpro/confirmation_items_gotocheckout"}}