Uređaji za točenje/pumpe

Uređaji za točenje/pumpe

Velika snaga i savršena sigurnost: stanice za točenje i pumpe CEMO

U malim, srednjim i velikim poduzećima: rukovanje sa opasnim tekućinama zahtjeva najvišu brigu i pažnju! Mala kapljica može prouzročiti opasnost za ljude i okolinu. Sigurno pražnjenje, punjenje, točenje i doziranje goriva i kemikalija zahtjeva snažne i sigurne stanice za točenje i pumpe.

CEMO nudi ručne i električne pumpe za goriva, otpadna ulja i kemikalije, primjerne za korištenje zajedno sa našim rezervoarima, što Vam osigurava maksimalnu učinkovitost i optimalnu funkcionalnost. Kod nas je više od 55 godina certificirana sigurnost na prvom mjestu.

Za svaku primjenu odaberite odgovarajuću stanicu za točenje ili pumpu

Koliko su različiti zahtjevi za upotrebu, toliko su prilagodljive stanice za točenje i pumpe, koje nudi CEMO.

Nudimo Vam rješenja za:
-    dizel i biodizel
-    benzin
-    otpadna ulja
-    kemikalije/AdBlue®
-    vodu

Pored pumpi za rezervoare, sistema za navodnjavanje i drugih električnih i ručnih pumpi CEMO nudi i mobilna kolica za brzu i jednostavnu zamjenu ulja poljoprivrednih strojeva, kamiona i automobila.

Sve stanice za točenje i pumpe naravno ispunjavaju najviše sigurnosne zahtjeve i različitih su snaga, te možete odabrati primjernu snagu točno prema Vašim potrebama. Od malih količina do stanica za točenje sa daljinskim očitavanjem nudimo Vam odgovarajuće rješenje, za svaku Vašu potrebu mi smo pravi partner.

Visokokvalitetna dodatna oprema za stanice za točenje i pumpe CEMO

Da bi osigurali optimalno djelovanje vaše CEMO stanice za točenje i pumpe nudimo Vam i visokokvalitetnu dodatnu opremu. Pištolji za točenje, crijeva, brojači, adapteri ispunjavaju najviše standarde kvalitete i mogu se optimalno kombinirati sa našim stanicama za točenje i pumpama.

Sa cjelovitim sistemima i pametnim rješenjima za skladištenje i prijevoz opasnih tvari CEMO je vodeći u brizi za okoliš i sigurnost zaposlenika. Visoki standardi zajedno sa kontinuiranim inovacijama čine naše proizvode jedinstvenim u učinkovitosti i sigurnosti.

2 Item(s)

2 Item(s)

Stanice za točenje / pumpanje: CEMO stanice za točenje i pumpe za dizel, benzin, sredstva za podmazivanje, AdBlue i kemikalije. Da li je malo, srednje ili pak velika poljoprivredna ili slična djelatnost. Bilo da je špedicija, gradilište ili su taxi i autobusne radionice. Svi trebaju stanice za opskrbu energentima sa odgovarajućim pumpama. Za male ili velike količine dizel goriva, bio dizela ili ulja za podmazivanje mašina i mjenjača. Od jednostavnih ručnih pumpi do stanica za točenje sa modernom tehnikom do 120 korisnika.

Loading...

{{block type="ajaxcartpro/confirmation_items_continue"}}
{{block type="ajaxcartpro/confirmation_items_gotocheckout"}}