Zimska služba

Zimska služba

Odlično opremljeni za zimu: profesionalni proizvodi za zimsku službu CEMO

Čim padne prvi snijeg ili se pojavi poledica nastaje opasnost za vozače i pješake. Tada je zimska služba od izuzetne važnosti za sigurnost ljudi i imovine. Rad na snijegu i ledu predstavlja poseban izazov, on može biti puno lakši ako se koriste profesionalni i kvalitetno izrađeni proizvodi iz našeg proizvodnog programa.

U tu svrhu CEMO nudi široku paletu posipača, posuda za pijesak i sol te lopate, naši proizvodi su učinkoviti i sigurni za korisnika i okolinu.

Svestrani proizvodi za snijeg i led

CEMO vam nudi svestrane proizvode za profesionalno obavljanje zimske službe. Naše posude različitih veličina štite pijesak i sol od vanjskih vremenskih utjecaja, zahvaljujući poklopcima otpornim na vandalizam otporne su i sigurne za korištenje u ekstremnim uvjetima. Isto vrijedi i za naše posipače, oni su otporni na različite agresivne materijale za posipavanje. Bz obzira da li se radi o malim ili velikim površinama – CEMO proizvodi za zimsku službu primjereni su i sigurni za korištenje na snijegu i ledu.

Prednosti proizvoda za zimsku službu – ukratko:
-    Visoka sigurnost sa prvorazrednim materijalima
-    Sigurno i jednostavno korištenje zahvaljujući vrhunskom dizajnu
-    Dugotrajna upotreba proizvoda za zimsku službu
-    Velik izbor proizvoda za individualna rješenja

Dugi vijek korištenja čak i u teškim uvjetima rada

Naši proizvodi za zimsku službu sigurni su za korištenje i u najtežim uvjetima rada te imaju dugi životni vijek korištenja i u nepovoljnim vremenskim uvjetima. Visoko kvalitetni materijali i prvorazredna obrada osiguravaju sigurnost, stabilnost i izdržljivost. Vijek korištenja od 20 godina i garancija od 10 godina, na primjer za posipače, je naš trenutni standard.

Osim toga kod nas je u fokusu praktično korištenje i lakoća kod rada kod proizvoda za zimsku službu. Zato će te biti iznenađeni sa pametnim rješenjima kod posipača, posuda za posipavanje i lopata. Na primjer ergonomična ručka lopate omogućava optimalno iskorištenje fizike snage i na taj način se smanjuje umor.

Oslonite se na profesionalne proizvode za zimsku službu CEMO i prkosite teškim uvjetima na snijegu i ledu.

Items 1 to 10 of 15 total

Page:
  1. 1
  2. 2

Items 1 to 10 of 15 total

Page:
  1. 1
  2. 2
Za profesionalnu zimsku službu CEMO nudi proizvode za dugoročno korištenje u najtežim uvjetima. Na naše kontejnere za posipavanje dajemo 10 godišnju garanciju. Kolica za posipavanje od 20 do 300 L, također u izvedbi sa nehrđajućim čelikom nude veliku sigurnost djelovanja kod Vaših obaveza posipavanja. Posebno dizajnirane lopate za snijeg iz armirane plastike (GRP) omogućavaju dugotrajno čišćenje velikih površina. CEMO omogućava sigurnu zimsku službu sa svojim visokokvalitetnim proizvodima.

Loading...

{{block type="ajaxcartpro/confirmation_items_continue"}}
{{block type="ajaxcartpro/confirmation_items_gotocheckout"}}